Hyperventilatie wat te doen

Hyperventilatie wat te doen? Op het moment dat uw weet dat u hyperventilatie hebt is het goed het volgende te doen en te weten. Hyperventilatie is letterlijk verkeerd ademhalen, doet u dit te lang dan ontstaat er een verkeerde verhouding tussen zuurstof en koolzuur in het lichaam. Belangrijk is te weten wat de verkeerde ademhaling veroorzaakt. In veel gevallen is dit een vorm van stress veroorzaakt door bijvoorbeeld werk, gezondheid of een grote verandering in uw leven. Zo zijn er ontzettend veel oorzaken die aan de basis liggen van hyperventilatie.

Preventieve werking

In de praktijk is opgemerkt dat patiënten minder aanvallen krijgen alleen al door het simpele feit dat ze de cassette bij zich dragen.
De HyperFree geeft zekerheid en neemt angstgevoelens voor een hyperventilatie aanval weg.

Hyperventilatie wat te doen: oplossing!

Het is goed om bij uzelf te raden te gaan wat de oorzaak van de stress is. Het is natuurlijk niet mogelijk meteen de oorzaak weg te nemen. Vaak is stress aanwezig tijdens een bepaalde periode en dan is het erg fijn dat u de stress en dus ook de hyperventilatie deze periode kunt wegnemen.

HyperFree is hiervoor de oplossing! De HyperFree is een medisch hulpmiddel die er voor zorgt dat u op die momenten zo snel mogelijk uit een aanval komt of als u een aanval voelt opkomen deze kunt voorkomen.

Hierdoor zal de stress, die mede door het hyperventileren in stand wordt gehouden, ook afnemen en uiteindelijk verdwijnen.

Bestel nu de HyperFree

Uw HyperFree ontvangt u binnen 2 werkdagen.

In de praktijk

Zowel ziekenhuizen als ambulancediensten gebruiken al meerdere jaren de Hyperfree “disposable”.
Reden: het product werkt snel, simpel en doeltreffend.