Hyperventilatie aanpakken

Hoe kunt u hyperventilatie aanpakken? Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om de oorzaak van hyperventilatie te achterhalen. Vaak is de reden van hyperventilatie een vorm van stress. Door zowel geestelijke als lichamelijke stress verandert de manier van ademhalen waardoor het fenomeen hyperventilatie ontstaat. Zodra deze stress afneemt, neemt ook vaak de hyperventilatie af.

Op het moment dat u weet dat u hyperventilatie hebt, is het goed te realiseren dat u een buik ademhaling moet hebben in plaats van een hoge borst ademhaling. Mocht u langer lijden aan hyperventilatie dan is het goed om ademhalingsoefeningen te doen. De hyperventilatie zal hierdoor niet meteen onder controle zijn, gezien je echt het probleem moet oplossen wat de stress veroorzaakt.

Hyperventilatie in Nederland

Alleen in Nederland zijn er meer dan 1 miljoen mensen die lijden aan stress, angst en spanning waardoor zij hyperventileren en de symptomen hier van hebben!
(bron: Nationaal kompas Volksgezondheid)

Hyperventilatie aanpakken met Hyperfree

U kunt hyperventilatie aanpakken met de HyperFree. De HyperFree is een goed medisch hulpmiddel in de vorm van een inhalatiecassette. Het helpt een hyperventilatie aanval te voorkomen en/of snel uit een hyperventilatie aanval te komen.

De HyperFree is klein en past makkelijk in uw broekzak. In de praktijk blijkt dat het bij u dragen van de HyperFree angst voor een nieuwe hyperventilatie aanval weg te nemen. De vicieuze cirkel die daardoor is ontstaan wordt hierdoor doorbroken. U krijgt meer rust en ruimte om u zelf te concentreren op de bron van het probleem, de veroorzaker van de stress en hyperventilatie echt aan te pakken.

Bestel nu de HyperFree

Uw HyperFree ontvangt u binnen 2 werkdagen.

De Hyperfree is compact (niet groter dan een smartphone) en weegt slechts 35 gram.